Τρόπος εξέτασης του μαθήματος «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία» Γ ΓΕΛ Πανελ. Εξετάσεις 2019-20

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η τέχνη στη ζωή: μία ακόμα έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικής Τέχνης Βορείου Ελλάδας

    Επειδή αληθινά πιστεύω ότι η τέχνη είναι αναγκαία για τη ζωή μας, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να διαφεύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα, να παίρνουμε δύναμη για να την αλλάξουμε, να τη μεταμορφώσουμε, σας παρουσιάζω μία ακόμα έκθεση με τον τίτλο Η τέχνη στη ζωή του ΣΚΕΤΒΕ.
   Εξήντα πέντε καλλιτέχνες εικαστικών τεχνών της Βορείου Ελλάδος εκθέτουν τα έργα τους στην έκθεση με τον τίτλο Η Τέχνη στη Ζωή, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού 2). Η έκθεση διοργανώνεται από το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικής Τέχνης Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ), τη μη κυβερνητική οργάνωση Οι Γιατροί του Κόσμου και το Γαλλικό Ινστιτούτο και θα έχει διάρκεια από τις 2 έως τις 8 Απριλίου 2012. Μέρος των χρημάτων από τα έργα της έκθεσης,  που θα πουληθούν, θα διατεθούν για τις ανάγκες της οργάνωσης Οι Γιατροί του Κόσμου.

Η πρόσκληση της έκθεσης


Η αφίσσα της έκθεσης.

Χαρακτικό έργο της Βούλας Λιόλιου, εικαστικού και καθηγήτριας καλλιτεχνικών στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εκτεθεί στην έκθεση.

Βλ. http://sketbe.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου